Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
"ΑΤΟΜΟ"
Ποιότητα στην παιδεία, επένδυση στη γνώση!
Μέσης Εκπαίδευσης
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ - ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΟΕΦΕ 2016

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"
Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Ανακοινώσεις · 30 Ιούλιος 2016
[image:image-0]

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) παρέχει σε συνεργασία με τον Τηλεοπτικό και Ραδιοφωνικό Σταθμό ΣΚΑΙ στο πλαίσιο του προγράμματος "Όλοι Μαζί Μπορούμε" υποτροφίες σε μαθητές που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α' και τη Β' Λυκείου

Τα κριτήρια για τη λήψη υποτροφίας είναι η επίδοση των μαθητών στα Διαγνωστικά Τεστ που θα διεξαχθούν στις 7 Σεπτεμβρίου (από τις 11.30 π.μ.) και στις 12 Σεπτεμβρίου (από τις 13.00 μ.μ.) σε μία από τις συμμετέχουσες φροντιστηριακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα και κοινωνικά κριτήρια. Ο κάθε μαθητής που θέλει να είναι υποψήφιος για υποτροφία θα πρέπει να εξεταστεί σε ένα μόνο τεστ (σε μια από τις δύο παραπάνω ημερομηνίες), σε μια φροντιστηριακή μονάδα. Σε άλλη περίπτωση θα αποκλείεται από το πρόγραμμα των υποτροφιών. 

Η αίτησή σας για συμμετοχή στα Διαγνωστικά Τεστ και το Πρόγραμμα Υποτροφιών υποβάλλεται μέσω ενός από τα φροντιστήρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 

1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: Μέσω του ηλεκτρονικού χάρτη που ακολουθεί βρείτε στην περιοχή σας τα φροντιστήρια που συμμετέχουν και επιλέξτε ένα για να κάνετε την αίτησή σας, μέσω της ηλ. φόρμας αίτησης που θα βρείτε πατώντας το κουμπί "Αίτηση για Υποτροφία". Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε προσεκτικά και με ακρίβεια όλα τα στοιχεία που ζητούνται και να υποβάλλετε την αίτηση πατώντας ΟΚ. 

2. ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το φροντιστήριο της επιλογής σας και να του δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία για να καταχωρίσει αυτό την αίτησή τους.       
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχεδίαση Ιστοσελίδας: Ιωάννης Μαργαρώνης
Επιστροφή στο περιεχόμενο