Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
"ΑΤΟΜΟ"
Ποιότητα στην παιδεία, επένδυση στη γνώση!
Μέσης Εκπαίδευσης
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"
Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 21 Ιούνιος 2014

[image:image-1]

Στο τέλος Ιουνίου μέχρι τις αρχές Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν οι φετινές βαθμολογίες των πανελλαδικών με τους υποψήφιους να μπαίνουν αμέσως μετά στην «μάχη» των μηχανογραφικών.

Όπως είναι φυσικό μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών και το ποσοστό των αριστούχων, των μεσαίων βαθμολογιών, αλλά και αυτών που έγραψαν κάτω από την βάση, θα μπορούν να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία των βάσεων.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και σύμφωνα με εκτιμήσεις έμπειρων καθηγητών:

Στο 1 επιστημονικό πεδίο οι βάσεις θα παρουσιάσουν ανοδικές τάσεις, στα κορυφαία τμήματα (Νομική, Φιλολογία, Κοινωνιολογία) καθώς στα Αρχαία οι επιδόσεις φαίνεται να είναι καλύτερες από τις περσινές.

Στο 2ο και στο 4ο πεδίο οι βάσεις θα κινηθούν ανοδικά στα περιζήτητα τμήματα (πολυτεχνικά, φυσικομαθηματικά), καθώς οι επιδόσεις στα Μαθηματικά, που είναι το μάθημα αυξημένης βαρύτητας, είναι επίσης καλύτερες σε σχέση με πέρυσι. Λόγω πάντως και της αύξησης των θέσεων οι βάσεις στα άλλα τμήματα θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Μικρή καθοδική πορεία θα υπάρχει στο 3ο επιστημονικό πεδίο λόγω των δυσκολότερων θεμάτων σε Χημεία και Βιολογία

Μεγαλύτερη άνοδος στα υψηλότερα βαθμολογικά τμήματα αναμένεται στο 5ο επιστημονικό πεδίο και μικρότερη στα τμήματα που απαιτούνται μεσαίες βαθμολογίες για την πρόσβαση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχεδίαση Ιστοσελίδας: Ιωάννης Μαργαρώνης
Επιστροφή στο περιεχόμενο