Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
"ΑΤΟΜΟ"
Ποιότητα στην παιδεία, επένδυση στη γνώση!
Μέσης Εκπαίδευσης
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"
Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 4 Σεπτέμβριος 2014

[image:image-1]

Υπερψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, με τις θετικές ψήφους των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την «Ίδρυση και Οργάνωση Συμβουλίου Εθνικής Πολιτικής για την Παιδεία».

Όπως επεσήμανε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, στόχος του υπουργείου είναι μέχρι τον Ιανουάριο να υπάρξει, μέσα από τη σύνθεση προτάσεων, μια ολοκληρωμένη πρόταση για την αναμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος. «Θέλουμε να κρατήσουμε το κεφάλι μας πάνω από το νερό και να τιμήσουμε τον τίτλο του υπουργείου Παιδείας. Έχουμε υποχρέωση να ασχοληθούμε και να υπερβούμε όλα τα οργανωτικά προβλήματα και τις αγκυλώσεις που υπάρχουν στην εκπαίδευση. Γι αυτό ξεκινάμε τον Σεπτέμβριο με την σύγκλιση των συμβουλίων για να καταλήξουμε τον Ιανουάριο στην αναμόρφωση όλης της εκπαίδευση», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Παιδείας, γνωστοποίησε ότι δεν θα ανανεωθούν οι άδειες λειτουργίες των Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Κέντρων που δεν έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχεδίαση Ιστοσελίδας: Ιωάννης Μαργαρώνης
Επιστροφή στο περιεχόμενο