Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
"ΑΤΟΜΟ"
Ποιότητα στην παιδεία, επένδυση στη γνώση!
Μέσης Εκπαίδευσης
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγές στις υγειονομικές εξετάσεις για τις στρατιωτικές σχολές

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"
Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 14 Μάϊος 2014

[image:image-1]

Τροποποιείται η προκήρυξη του διαγωνισμού για την εισαγωγή των υποψηφίων για τα ανώτατα στρατιωτικά ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και τις ανώτερες στρατιωτικές σχολές υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), όσον αφορά στις υγειονομικές εξετάσεις.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ για τις υγειονομικές εξετάσεις των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ θα ισχύσει το προεδρικό διάταγμα 133/2002 (ΦΕΚ 109 Α) και όχι το προεδρικό διάταγμα 11/2014 (ΦΕΚ 17 Α).

Αυτό προβλέπει το άρθρο 189 του νόμου 4261/2014 (ΦΕΚ 17 Α) που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως την 5η Μαϊου, σε χρόνο μεταγενέστερο της έκδοσης της προκήρυξης του διαγωνισμού για την εισαγωγή στα ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ.

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των υποψηφίων στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ θα γίνονται δεκτά από τις σχολές πρώτης προτίμησης μέχρι και τις 14 Μαίου ( ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας δημόσιας ή ιδιωτικής).

Η συγκεκριμένη τροποποίηση αφορά αποκλειστικά τις υγειονομικές εξετάσεις και δεν επηρεάζει τα δικαιολογητικά που ήδη έχουν αποσταλεί ή θα αποσταλούν από τους υποψηφίους στις σχολές πρώτης προτίμησης, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το ΠΔ 133/2002 είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του εθνικού τυπογραφείου (www.et.gr).

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη του διαγωνισμού είχε διορθωθεί πρόσφατα όσον αφορά στην ημερομηνία γέννησης των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και τις ανώτερες στρατιωτικές σχολές υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ).


Πηγή: news.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχεδίαση Ιστοσελίδας: Ιωάννης Μαργαρώνης
Επιστροφή στο περιεχόμενο