Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
"ΑΤΟΜΟ"
Ποιότητα στην παιδεία, επένδυση στη γνώση!
Μέσης Εκπαίδευσης
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"
Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 21 Ιούλιος 2014

[image:image-1]

Με δυο χάλκινα μετάλλια επέστρεψε στις αποσκευές της η Εθνική Ομάδα Πληροφορικής, που συμμετείχε στην Διεθνή Ολυμπιάδα Πληροφορικής που διεξήχθη στην Ταϊπέι της Ταϊβάν στο διάστημα 13-20 Ιουλίου.

Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συμμετείχαν τέσσερις μαθητές σχολείων, υπό την συνοδεία και επίβλεψη δυο πανεπιστημιακών καθηγητών.

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, πληροφορούμενος για τη διάκριση που έφεραν στη χώρα μας εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στην Εθνική ομάδα Πληροφορικής, δήλωσε:

«Συγχαίρω θερμά τους Δημήτρη Λω και Αριστοφάνη Ροντογιάννη για κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην Διεθνή Ολυμπιάδα Πληροφορικής που διεξήχθη στην Ταϊβάν, αλλά και τους Γιώργο Βενιζέλο και Γιώργο Χρίστογλου για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όπως επίσης και τους συνοδούς των εκπροσώπων μας σε αυτή, τους κ.κ. Μιχάλη Χατζόπουλο και Νικόλαο Παπασπύρου. Αυτή η σπάνια, για τα ελληνικά δεδομένα, διάκριση καταδεικνύει τα θετικά στοιχεία του Ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών, αλλά και των μαθητών μας και μάλιστα σε ένα κλάδο αιχμής, όπως είναι αυτός της Πληροφορικής».

Την Εθνική Ομάδα Πληροφορικής εκπροσώπησαν οι μαθητές Δημήτριος Λώς και Αριστοφάνης Ροντογιάννης από το Κολλέγιο Αθηνών, ο Γεώργιος Βενιζέλος από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και ο Γεώργιος Χρίστογλου από το 14ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Οι συνοδοί της Ελληνικής Ομάδας ήταν οι κ.κ. Μιχάλης Χατζόπουλος καθηγητής ΕΚΠΑ και Νικόλαος Παπασπύρου, αν.καθηγητής ΕΜΠ.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας Πληροφορικής στην Διεθνή Ολυμπιάδα της Ταϊπέι τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχεδίαση Ιστοσελίδας: Ιωάννης Μαργαρώνης
Επιστροφή στο περιεχόμενο