ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ - Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 20/1/2014 01:45:53Μία μόνο ευκαιρία να κατοχυρώσουν τη βαθμολογία τους για εισαγωγή στα ΑΕΙ θα έχουν οι τελειόφοιτοι του 2014, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» από το 2016 καταργείται η κατοχύρωση βαθμών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», οι τελειόφοιτοι θα έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το 10% των θέσεων στην ανώτατη εκπαίδευση με τη βαθμολογία που θα έχουν ήδη συγκεντρώσει το 2014, μόνο στις Πανελλαδικές του 2015. Μετά, όσοι τελειόφοιτοι θελήσουν να είναι ξανά υποψήφιοι θα πρέπει να δώσουν ξανά Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Φέτος με τη διαδικασία του 10% θα μπορούν να είναι υποψήφιοι μόνο όσοι εξετάστηκαν πέρυσι.

Αλλαγή, όμως θα υπάρχει και στο μηχανογραφικό δελτίο, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα οι αστυνομικές Σχολές της ΕΛ.ΑΣ. βγαίνούν από το μηχανογραφικό δελτίο και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τους από πολίτες.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ θα υπάρχει ως επιλογή μόνο για όσους υπηρετούν ως αστυνομικοί και θα πάρουν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Η εφημερίδα τονίζει ότι τελικά δεν αποκλείεται να ξεκλειδωθεί η επιλογή αυτή, μόνο για όσους μπορούν να περιμένουν να εισαχθούν δύο χρόνια μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 
Κατηγορίες
Δημοσιεύσεις ανά Μήνα

ημερολογιο

Ο Καιρός στη Σάμο

Βρείτε μας στο Facebook
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού