ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 13/2/2014 22:59:41Εγκύκλιο με την οποία οι Αστυνομικές Σχολές Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και Αστυφυλάκων θα υπάρχουν στα μηχανογραφικά δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του 2014, υπέγραψε ο υπουργός παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος.

Οι εισακτέοι, πάντως δεν θα φοιτήσουν τη φετινή χρονιά, αλλά θα πρέπει να περιμένουν έναν χρόνο για να εισαχθούν μαζί με τους περυσινούς εισακτέους που επίσης περιμένουν τη σειρά τους.

Σύμφωνα και με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, σε συνεννόηση με τον υπουργό Δημοσίας Τάξης, Νίκο Δένδια, αποφάσισε τελικά να μην αφήσει εκτός Μηχανογραφικού τις Αστυνομικές Σχολές, όπως είχε προταθεί αρχικά – και μάλιστα είχε ανακοινωθεί επισήμως - αλλά να τις επαναφέρουν με την ίδια λογική που είχε ακολουθήσει και το προηγούμενο έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι οι Αστυνομικές Σχολές βρίσκονται στο 5ο Επιστημονικό Πεδίο και για να μπορεί κάποιος να τις δηλώσει θα πρέπει προηγουμένως να δηλώσει τα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 
Κατηγορίες
Δημοσιεύσεις ανά Μήνα

ημερολογιο

Ο Καιρός στη Σάμο

Βρείτε μας στο Facebook
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού