Πρόσκληση Συμμετοχής στις Επιτροπές Θεματοδοσίας των Ε.Θ 2015 - Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Πρόσκληση Συμμετοχής στις Επιτροπές Θεματοδοσίας των Ε.Θ 2015

Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 4/9/2014 20:51:12Θέμα: Πρόσκληση συμμετοχής μελών στις Επιτροπές Θεμάτων των τριών τάξεων του Λυκείου, στην Τράπεζα Θεμάτων της Ο.Ε.Φ.Ε. (για την Α’ και Β’ Λυκείου) και στην υλοποίηση του προγράμματος επαναληπτικών διαγωνισμάτων (α’ και β’ φάση υλοποίησης).

Βάσει της Προγραμματικής ανάρτησης για την διεξαγωγή των Επαναληπτικών Θεμάτων της Ο.Ε.Φ.Ε., αλλά και της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Καβάλα, 23/08/2014) καλούνται τα μέλη της Ομοσπονδίας να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής για τη στελέχωση των επιτροπών θεματοδοσίας.

Επίσης καλούνται τα φροντιστήρια, μέλη των τοπικών συλλόγων, να δηλώσουν συμμετοχή και να διεκπεραιώσουν τα επαναληπτικά θέματα στους χώρους τους σε δύο φάσεις. Η α’ φάση περιλαμβάνει την ποσοστιαία εξέταση της ύλης την περίοδο του Ιανουαρίου (3,5,7/01/2015) σε τρία βασικά μαθήματα της κάθε κατεύθυνσης, η β’ φάση όπως έχει ανακοινωθεί προγραμματικά (από 5 Απριλίου έως 10 Μαΐου 2015).

Βάσει των ανωτέρω, η Ο.Ε.Φ.Ε., προβαίνει στη συγκρότηση διευρυμένων επιτροπών θεματοδοσίας, ώστε, για την επιτυχή διεκπεραίωση των επαναληπτικών θεμάτων της Α’ και Β’ Λυκείου, να προταθούν για επιλογή περισσότερα από ένα διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα. Έτσι πιστεύουμε ότι θα δημιουργηθεί μία μικρή στην αρχή, αλλά ευέλικτη στην πορεία «Θεματική Τράπεζα».

Τα Επαναληπτικά Θέματα είναι η δική μας εκπαιδευτική πρόταση για τον έλεγχο των μαθητικών επιδόσεων. Χρέος κάθε μέλους, κάθε τοπικού συλλόγου είναι να υπερασπιστεί και να αναδείξει αυτή τη διαδικασία προσφέροντας στους μαθητές του την ευκαιρία να γίνουν μέλη ενός πανελλήνιου θεσμού.

Επιπλέον εμείς οι εκπαιδευτικοί των φροντιστηρίων έχουμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τον φροντιστηριακό μας μικρόκοσμο, να έλθουμε σε επαφή με άξιους συναδέλφους, να ανταλλάξουμε εμπειρίες, να βελτιωθούμε για να προσφέρουμε στους μαθητές μας τα βέλτιστα.


Συντονιστής Κ.Ε.Ε. : Μπάμπης Νικολάου
Υπεύθυνος Οργανωτικού Κ.Ε.Ε. : Νίκος Ρουσάκης


Για να δείτε το Πρόγραμμα Επαναληπτικών Θεμάτων(A΄ Φάσης) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Για να δείτε το Πρόγραμμα Επαναληπτικών Θεμάτων(Β΄ Φάσης) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Για να δείτε όλες τις πληροφορίες για τα Επαναληπτικά Θέματα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια

 
Κατηγορίες
Δημοσιεύσεις ανά Μήνα

ημερολογιο

Ο Καιρός στη Σάμο

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Βρείτε μας στο Google+
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού