ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 4/9/2014 20:56:50Υπερψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, με τις θετικές ψήφους των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την «Ίδρυση και Οργάνωση Συμβουλίου Εθνικής Πολιτικής για την Παιδεία».

Όπως επεσήμανε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, στόχος του υπουργείου είναι μέχρι τον Ιανουάριο να υπάρξει, μέσα από τη σύνθεση προτάσεων, μια ολοκληρωμένη πρόταση για την αναμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος. «Θέλουμε να κρατήσουμε το κεφάλι μας πάνω από το νερό και να τιμήσουμε τον τίτλο του υπουργείου Παιδείας. Έχουμε υποχρέωση να ασχοληθούμε και να υπερβούμε όλα τα οργανωτικά προβλήματα και τις αγκυλώσεις που υπάρχουν στην εκπαίδευση. Γι αυτό ξεκινάμε τον Σεπτέμβριο με την σύγκλιση των συμβουλίων για να καταλήξουμε τον Ιανουάριο στην αναμόρφωση όλης της εκπαίδευση», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Παιδείας, γνωστοποίησε ότι δεν θα ανανεωθούν οι άδειες λειτουργίες των Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Κέντρων που δεν έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 
Κατηγορίες
Δημοσιεύσεις ανά Μήνα

ημερολογιο

Ο Καιρός στη Σάμο

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Βρείτε μας στο Google+
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού