ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ - Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 27/4/2014 23:35:02Η πιο κρίσιμη ώρα για τους υποψήφιους φοιτητές και οι κόποι πολλών χρόνων δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να "υπονομευτεί", από επιπόλαια λάθη που πολλές φορές παρατηρούνται κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων.

Τι δεν επιτρέπεται


- Αφήστε το κινητό τηλέφωνο στο σπίτι σας. Είναι γνωστό ότι στα εξεταστικά κέντρα υπάρχουν ειδικοί «κόφτες» που δεν επιτρέπουν στα τηλέφωνα να έχουν σήμα. Από τη στιγμή, μάλιστα που η χρήση τους απαγορεύεται δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να το έχετε κλειστό και κρυμμένο πάνω σας.


- Πολύ αυστηρές είναι οι προβλέψεις για τα λεγόμενα «σκονάκια», καθώς ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σαφής. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο μαθητής που αντιγράφει κατά τη διάρκεια της εξέτασης, με οποιοδήποτε τρόπο, απομακρύνεται από την αίθουσα και το γραπτό του μηδενίζεται.


- Μην έχετε μαζί σας βιβλία και σημειώσεις. Περά από το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται, το διάβασμα της «τελευταίας στιγμής» μόνο άγχος μπορεί να σας προσδώσει.


- Δεν βοηθά σε τίποτα να ψιθυρίζετε, να κοιτάτε γύρω σας, και να αποσπάτε την προσοχή σας κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως ο υποψήφιος απομακρύνεται από την αίθουσα και όταν δεν συμμορφώνεται στις υποδείξεις των επιτηρητών.


- Δεν μπορείτε να έχετε μαζί σας υπολογιστικές μηχανές και blanco (διορθωτικό).


Τι επιτρέπεται


- Έχετε μαζί σας το δελτίο εξεταζομένου.


- Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.


- Δυο στυλό χρώματος μπλε ή μαύρο, μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα.


- Καλό είναι να πάρετε μαζί σας νερό ή αναψυκτικό, ή χυμό, καλύτερα σε ένα θερμός προκειμένου να διατηρηθούν δροσερά σε όλη τη διάρκεια της τρίωρης εξέτασης.


Επειδή έχει συμβεί και αυτό…ακουμπήστε το ρόφημα σας στην άκρη του θρανίου ή κάτω στα πόδια σας προκειμένου να απομακρυνθεί ο κίνδυνος, πάνω στο άγχος σας, να το ρίξετε στο γραπτό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 
Κατηγορίες
Δημοσιεύσεις ανά Μήνα

ημερολογιο

Ο Καιρός στη Σάμο

Βρείτε μας στο Facebook
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού