ΕΩΣ ΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ - Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΕΩΣ ΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 25/6/2014 20:44:37Την άλλη εβδομάδα και σίγουρα μέχρι τις 3 Ιουλίου θα δοθούν από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των υποψηφίων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ της χώρας, ενώ, όπως τονισε ο υπουργός Παιδέίας Ανδρέας Λοβέρδος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου θα έχουν ανακοινωθεί οι βάσεις εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση της χώρας.

Ο υπουργός Παιδείας ανέφερε αναλυτικά για το θέμα:

«Η ροή της βαθμολογίας από τα βαθμολογικά κέντρα προς το μηχανογραφικό σύστημα του υπουργείου πηγαίνει πολύ καλά και ελπίζουμε ότι θα έχουμε ν’ ανακοινώσουμε τους βαθμούς το αργότερο μέχρι τις 3 Ιουλίου. Λέω μέχρι 3 Ιουλίου, μπορεί να είμαστε και νωρίτερα, αλλά επειδή θέλουμε να είμαστε ακριβείς κάπως στις ημερομηνίες, οι Υπηρεσίες θα δουλέψουν πυρετωδώς τις επόμενες μέρες, γι’ αυτό κρατάμε, μέχρι 3 Ιουλίου θα έχουν ανακοινωθεί οι βαθμοί.

Με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει και το οποίο έχει ανακοινωθεί, από την ημέρα ανακοίνωσης των βαθμών θα μπορούν να μπαίνουν, ήδη οι μαθητές μπορούν να μπαίνουν και να βλέπουν το μηχανογραφικό αλλά να μην το κλείνουν, να μην το οριστικοποιούν. Η οριστικοποίηση θα γίνεται αμέσως μετά την ανακοίνωση των βαθμών και θα πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι 14 Ιουλίου. Από την ημερομηνία εκείνη και μετά δε μπορεί να γίνει καμία άλλη αλλαγή πλέον στο μηχανογραφικό, από την ώρα εκείνη και μετά, από τις 14 Ιουλίου και μετά.

Πρόβλεψη είναι ότι θα έχουμε τις βάσεις το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Πιστεύουμε ότι έχουμε συμπιέσει πολύ τις ημερομηνίες γιατί φέτος οι εξετάσεις πήγαν 10 μέρες αργότερα, αλλά τόσο η ανακοίνωση των βαθμών όσο και τ’ αποτελέσματα, οι βάσεις που θα βγουν αργότερα, είναι μέσα στις ημερομηνίες που ήταν και τις άλλες χρονιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

 
Κατηγορίες
Δημοσιεύσεις ανά Μήνα

ημερολογιο

Ο Καιρός στη Σάμο

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Βρείτε μας στο Google+
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού