ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2014 ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ - Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2014 ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Ανακοινώσεις · 30/3/2014 12:45:33Ανακοινώνουμε ότι από την Κυριακή 6/4/2014 έως και την Κυριακή 4/5/2014 θα διεξαχθούν τα Επαναληπτικά Θέματα της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.). Πρόκειται για μία ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ και ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ για τους μαθητές όλων των τάξεων του Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ.

Στην θεματογραφία συμμετέχουν πάνω από 200 εκπαιδευτικοί-φροντιστές απ' όλα τα μέρη της Ελλάδος. Είναι ένας δοκιμασμένος και καταξιωμένος θεσμός όπου μπορούν οι μαθητές να δοκιμαστούν και να προετοιμαστούν (ψυχολογικά) πριν τις εξετάσεις.

Τα Φροντιστήρια "ΑΤΟΜΟ", πιστά σε αυτόν τον 12ετή θεσμό, συμμετέχουν και φέτος μαζί με περισσότερα από 620 φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα. Προσκαλούμε όσους μαθητές (εγγεγραμμένους και μη) Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. επιθυμούν να πάρουν μέρος εντελώς ΔΩΡΕΑΝ να επικοινωνήσουν μαζί μας για την συμμετοχή τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

 
Κατηγορίες
Δημοσιεύσεις ανά Μήνα

ημερολογιο

Ο Καιρός στη Σάμο

Βρείτε μας στο Facebook
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού