ΣΤΙΣ 29 ΜΑΪΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΣΤΙΣ 29 ΜΑΪΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 7/5/2014 21:43:32Στις 29 Μαΐου ξεκινούν οι ενδοσχολικές εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια. Όπως γίνεται συνήθως, οι ενδοσχολικές εξετάσεις για τους μαθητές της Α' και Β' τάξης θα πραγματοποιηθούν και φέτος τις ημέρες όπου οι τελειόφοιτοι δεν θα εξετάζονται στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 20 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται πως φέτος θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά ο θεσμός της Τράπεζας Θεμάτων.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Τράπεζα Θεμάτων θα είναι έτοιμη μια εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή των εξετάσεων, ενώ σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο κ. Αρβανιτόπουλος θα είναι προσβάσιμη από όλους.


Η Τράπεζα Θεμάτων κατά τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις δεν θα εφαρμοστεί για τους μαθητές των Εκκλησιαστικών Λυκείων, των Λυκείων Ειδικής Αγωγής, καθώς και για τους μαθητές που φοιτούν σε λύκεια Μειονοτικών Σχολείων και Ιεροδιδασκαλείων και σε ελληνικά λύκεια του εξωτερικού. Επίσης η Τράπεζα Θεμάτων δεν θα εφαρμοστεί στους μαθητές των Ειδικών Επαγγελματικών Λυκείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 
Κατηγορίες
Δημοσιεύσεις ανά Μήνα

ημερολογιο

Ο Καιρός στη Σάμο

Βρείτε μας στο Facebook
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού