Η συγγνώμη του καθηγητή Μπουραντά για βιβλίο του ΑΟΔΕ, στο οποίο εξετάζονται οι μαθητές στις Πανελλαδικές... - Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Η συγγνώμη του καθηγητή Μπουραντά για βιβλίο του ΑΟΔΕ, στο οποίο εξετάζονται οι μαθητές στις Πανελλαδικές...

Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 5/6/2014 18:57:08

Αιφνιδίασε και εντυπωσίασε με την ευθύτητά του ο καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημήτρης Μπουραντάς , ο οποίος λίγες ώρες πριν από την εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων» στις Πανελλαδικές ζητά συγγνώμη από μαθητές και γονείς για το βιβλίο που συνέγραψε πριν από χρόνια.

Ο καθηγητής θεωρεί ότι το βιβλίο είναι ακατάλληλο για να αποτελέσει κριτήριο εισαγωγής σε πανεπιστημιακή σχολή. Στο κείμενο που ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει:


«Αισθάνομαι έντονα απόψε την ανάγκη να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη από χιλιάδες παιδιά και από το γιό μου που δίνουν αύριο εξετάσεις στο ΑΟΔΕ, βιβλίο που συνέγραψα μαζί με 3 καθηγητές του Λυκείου το
1998. Η ευθύνη είναι συνολικά δική μου. Τα λάθη που έκανα είναι:

1ο πίστεψα ότι το βιβλίο αυτό θα ήταν επιμορφωτικό και ότι ποτέ δεν θα έμπαινε στις πανελλήνιες,


2ο δεν δημοσιοποίησα ποτέ ότι ζήτησα να το ξαναγράψω χωρίς αμοιβή και οι αρμόδιοι αδιαφόρησαν

3ο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα διατηρούσε ένα βιβλίο που γράφτηκε πριν 16 χρόνια πριν καλά καλά εμφανισθεί το Internet.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΥ. ΖΗΤΩ ΞΑΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»


Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών....


Πηγή: http://www.logiastarata.gr/2014/06/blog-post_8045.html
Δεν υπάρχουν σχόλια

 
Κατηγορίες
Δημοσιεύσεις ανά Μήνα

ημερολογιο

Ο Καιρός στη Σάμο

Βρείτε μας στο Facebook
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού