ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ - Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 5/11/2014 21:49:47Την Παρασκευή θα ανακοινωθούν τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τόνισε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας, ενώ έκανε λόγο για μείωση της διδακτέας ύλης στα δημοτικά σχολεία.

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε επίσης στις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο Νέο Λύκειο. Ανάμεσα σε αυτές, σύμφωνα με την εισήγηση του υπουργού, θα είναι η αποκατάσταση της σημασίας της γνώσης, η μείωση της ύλης των μαθημάτων, είτε με συμπύκνωση της, με συγγραφή νέων βιβλίων, είτε με μερική απάλειψη μερών της και η αύξηση της ενασχόλησης για την ολοκλήρωση της προσωπικότητας του μαθητή.

«Δημιουργική απασχόληση, άθληση, αισθητική αγωγή. Όχι πολλή δουλειά στο σπίτι, που εξοντώνει γονείς και παιδιά», είναι ο σχεδιασμός του υπουργείου Παιδείας σημείωσε ο υπουργός Παιδείας.

Σχετικά με την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις καταλήψεις σε λύκεια της χώρας, ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε πως το δεν ήταν το υπουργείο που κάλεσε τις εισαγγελικές Αρχές.

Σχετικά με τις πρόσφατες ταραχές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο κ. Λοβέρδος έκανε λόγο για «τραμπούκους, περαστικούς και μειοψηφίες», επαναλαμβάνοντας τη στήριξή του στον πρύτανη Θεόδωρο Φορτσάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

 
Κατηγορίες
Δημοσιεύσεις ανά Μήνα

ημερολογιο

Ο Καιρός στη Σάμο

Βρείτε μας στο Facebook
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού