Προτεραιότητα η προάσπιση της τιμής των Ελληνικών Φροντιστηρίων - Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Προτεραιότητα η προάσπιση της τιμής των Ελληνικών Φροντιστηρίων

Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 2/10/2014 22:13:21Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας με θλίψη διαπιστώνει πως «συνάδελφοι» εκπαιδευτικοί φροντιστές, μεταθέτουν τη δική τους επιχειρηματική δυστοκία, αφορίζοντας τον κλάδο στο σύνολό του.
Δεν μπορούν να εξηγηθούν αλλιώς συμπεριφορές και αναφορές σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή από συγκεκριμένο Φροντιστή – μη μέλος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας μας - που ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί άλλα εκπαιδευτήρια πως δεν εκδίδουν αποδείξεις και ασφαλίζουν και αμείβουν στο ελάχιστο τους εργαζόμενους εκπαιδευτικούς. Και όλα αυτά παραβλέποντας, τι συμβαίνει στα δικό του φροντιστήριο…
Το Δ.Σ υπενθυμίζει πως τα Φροντιστήρια μέλη του Συλλόγου μας είναι επιχειρήσεις με συγκεκριμένη έδρα που υπόκεινται σε συνεχείς ελέγχους.
Όποιος θεωρεί ότι υπάρχουν συνάδελφοι που παρανομούν, είναι ξεκάθαρο, πως η καταγγελία του θα αποκτήσει αξία μόνο όταν αποκτήσει και «ονοματεπώνυμο».
Κανείς, από την Ο.Ε.Φ.Ε, δεν μπορεί να συνηγορήσει στην θέληση κάποιων, να μεταφέρουν τον υγιή ανταγωνισμό στην Ρωμαϊκή Αρένα με μοναδικό στόχο το μέγιστο κέρδος.
Επιμύθιο:
Οι «τιμητές της νομιμότητας» θα βρουν μπροστά τους όλο τον φροντιστηριακό κλάδο, με το Δ.Σ της Ο.Ε.Φ.Ε να είναι αποφασισμένο να προασπίσει την τιμή της μη τυπικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης με κάθε νόμιμο τρόπο.


         Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γενικός Γραμματέας

  Γιάννης Βαφειαδάκης                                                Άρης Τεμεκενίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

 
Κατηγορίες
Δημοσιεύσεις ανά Μήνα

ημερολογιο

Ο Καιρός στη Σάμο

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Βρείτε μας στο Google+
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού