Ανοιχτή Πρόσκληση σε όλους τους μαθητές - Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ανοιχτή Πρόσκληση σε όλους τους μαθητές

Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 4/4/2014 17:36:28Περισσότερα από 650 Φροντιστήρια μέλη της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας από τον Έβρο έως την Κρήτη διοργανώνουν για 12η χρονιά τα Επαναληπτικά Θέματα της Ο.Ε.Φ.Ε. και οι μαθητές τους διαγωνίζονται σε αυτά.

Όπως τονίζει η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, οι μαθητές του Λυκείου θα διαγωνιστούν σε πρότυπα, ποιοτικά και σταθμισμένα θέματα που έχουν παράγει περισσότεροι από 200 καθηγητές όλων των ειδικοτήτων από τα Φροντιστήρια που συμμετέχουν στην διαδικασία.

Τα επαναληπτικά θέματα, δομημένα με βάση τη λογική των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα αρχίσουν την Κυριακή 6 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 4 Μαΐου, αποτελώντας μια «πρόβα τζενεράλε» πριν από τη μεγάλη δοκιμασία των μαθητών για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο.

Ειδικά για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου, η συμμετοχή στα θέματα της Ομοσπονδίας σημαίνει εξοικείωση με την εξεταστική διαδικασία που θα συναντήσουν από φέτος με διαγωνίσματα από την Τράπεζα Θεμάτων.

Φέτος για πρώτη χρονιά η ΟΕΦΕ καλεί όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν στα διαγωνίσματα ανεξάρτητα από τη φοίτησή τους σε φροντιστήριο.

Σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στο πλησιέστερο φροντιστήριο της γειτονιάς σας που μετέχει στη διαδικασία χωρίς κανένα κόστος.


Τα φροντιστήρια που συμμετέχουν ξεχωρίζουν από το σήμα και από την αφίσα

Τα φροντιστήρια που συμμετέχουν στα Επαναληπτικά Θέματα 2014 θα τα βρείτε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oefe.gr.

Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων των Επαναληπτικών ΘεμάτωνΔεν υπάρχουν σχόλια

 
Κατηγορίες
Δημοσιεύσεις ανά Μήνα

ημερολογιο

Ο Καιρός στη Σάμο

Βρείτε μας στο Facebook
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού