ΒΑΣΕΙΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ - Το Ιστολόγιο μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΒΑΣΕΙΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Δημοσιεύθηκε από Διεύθυνση σε Νέα · 14/6/2014 15:48:41Με γρήγορο ρυθμό γίνεται η διόρθωση των γραπτών των υποψηφίων για την είσοδο στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας. Σύμφωνα με εκπαιδευτικούς και με βάση τις βαθμολογίες των πρώτων γραπτών, στις βάσεις δεν αναμένεται να υπάρχουν σημαντικές μεταβολές σε σχέση με πέρυσι, ενώ η εικόνα που θα παρουσιάσουν αναμένεται να είναι διττή.

Η πρώτη εικόνα δείχνει μια μικρή πτώση των βάσεων στο 1ο επιστημονικό πεδίο των Ανθρωπιστικών σπουδών, για τις περιζήτητες σχολές, όπως την Ψυχολογία την Φιλολογία και την Κοινωνιολογία. Η πτώση οφείλεται στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών, όπου οι βαθμολογίες που καταγράφονται μέχρι στιγμής είναι χειρότερες από πέρυσι.

Οι Φυσικομαθηματικές σχολές, η Πληροφορική και οι Πολυτεχνικές του 2ου και 4ου επιστημονικού πεδίου εμφανίζουν μια μικρή άνοδο. Μεγαλύτερη θα είναι η άνοδος στα Τεχνολογικά Ιδρύματα, καθώς υπάρχουν πολλές «μεσαίες» βαθμολογίες στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης.

Στα ίδια υψηλά επίπεδα αναμένεται να κινηθούν οι βάσεις στις Ιατρικές σχολές του 3ου επιστημονικού πεδίου, ενώ σταθερές αναμένεται να μείνουν και οι Οικονομικές σχολές του 5ου επιστημονικού πεδίου, καθώς ένα 20% των υποψηφίων δεν προσήλθε στις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 
Κατηγορίες
Δημοσιεύσεις ανά Μήνα

ημερολογιο

Ο Καιρός στη Σάμο

Βρείτε μας στο Facebook
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού